Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Tångpärlor Citron | |
4 slice | Lantbröd | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
50 g | Tångpärlor Soja | |
2 tbsp | Smör | |
0,25 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Dragon - torkad | |
1 dl | Hasselnötter | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt |
Hacka rostade hasselnötter grovt.
Finhacka rödlöken.
Stek brödskivorna i smör i en medelvarm panna, låt vitlöksklyftan stekas med så den ger smak.
Blanda crème fraiche, dragon och salt (om du vill kan man också pressa i den stekta vitlöksklyftan).
Lägg bröden på varsin tallrik, klicka dragonröran ovanpå. Fördela rödlök och hasselnötter på brödet. Toppa med tångpärlorna. Servera!
Photo:
Jessica Frej
1 Grekiskt Lantbröd 600g Bake My Day
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt