Skip to main content
Crunchy chicken
Lantmännen

Crunchy chicken

40 minEasy
460,55 kr
4 portions 58,22 kr per portion
Krispig kycklingburgare med Potato burger bun - så gott!

Kyckling
1 LRapsolja
2 pc.Ägg
2 tbspVetemjöl
600 gKycklinglårfile Färsk
1 dlPanko
Coleslaw
150 gRödkål Färsk
2 pc.Salladslök
2 tspDijonsenap
0,5 dlMatlagningsyoghurt Turkisk
150 gSavoykål
0,5 dlMajonnäs
Tillbehör
1 pc.Koriander - färsk
4 pc.Hamburgerbröd
Instructions
1

Vänd kycklinglårfiléerna i vetemjöl, ägg och till sist panko.

2

Hetta upp olja i en kastrull till ca 170 grader. Lägg i några filéer åt gången och fritera i ca 5 minuter. Håll koll på värmen så att den inte går under 150 grader, eller blir för het så att det bränns. Ta upp kycklingen och låt rinna av på hushållspapper.

3

Blanda ingredienserna till coleslawn.

4

Rosta brödet och bygg ihop burgaren med alla tillbehör.