Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
1 L | Rapsolja | |
2 pc. | Ägg | |
2 tbsp | Vetemjöl | |
600 g | Kycklinglårfile Färsk | |
1 dl | Panko | |
Coleslaw | ||
150 g | Rödkål Färsk | |
2 pc. | Salladslök | |
2 tsp | Dijonsenap | |
0,5 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
150 g | Savoykål | |
0,5 dl | Majonnäs | |
Tillbehör | ||
1 pc. | Koriander - färsk | |
4 pc. | Hamburgerbröd |
Vänd kycklinglårfiléerna i vetemjöl, ägg och till sist panko.
Hetta upp olja i en kastrull till ca 170 grader. Lägg i några filéer åt gången och fritera i ca 5 minuter. Håll koll på värmen så att den inte går under 150 grader, eller blir för het så att det bränns. Ta upp kycklingen och låt rinna av på hushållspapper.
Blanda ingredienserna till coleslawn.
Rosta brödet och bygg ihop burgaren med alla tillbehör.