Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Solroskärnor | |
1 dl | Parmesanost | |
300 g | Spaghetti | |
2 pc. | Basilika - färsk | |
0,5 tsp | Salt | |
2 tsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Rosta solrosfrön i en stekpanna med lite olivolja, låt dem svalna.
Lägg dem i en mixer tillsammans med basilika, riven parmesan och olivolja. Kör till en fin pesto.
Vänd ner nykokt pasta i peston och servera.
Tips! Vill du inte göra pesto själv kan du använda någon färdig pesto alla genovese från Zeta.
Recept/foto Zeta
Vill du inte göra pesto själv kan du använda någon färdig pesto alla genovese från Zeta.
Photo:
Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria