Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pizza | ||
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
150 g | Riven Västerbottensost | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
250 g | Filodeg | |
25 g | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Topping | ||
0,25 pc. | Dill - färsk | |
80 g | Löjrom | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell |
Värm ugnen till 210 grader.
Pizza: Lägg 4 filodegsark på en plåt med bakplåtspapper, pensla med smält smör mellan varje ark. Bred ut creme fraiche på filodegen och krydda med svartpeppar. Strö över ost och gratinera i ugn i ca 10 min.
Topping: Skala och finhacka rödlök.
Låt pizzan svalna en aning. Klipp eller skär ut portionsbitar och lägg upp pizzabitarna på ett fat.
Toppa med creme fraiche, löjrom, hackad rödlök och dillvippor.
Photo:
Nurlan Emir
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria