Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
4 dl | Korngryn | |
Sallad | ||
0,5 pc. | Zucchini | |
1 tbsp | Olivolja | |
250 g | Vanliga morötter | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
Fisk | ||
0,5 tsp | Salt | |
0,25 pc. | Citron | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
400 g | Torskfilé Fryst | |
0,5 pc. | Parmesanost | |
2 krm | Svartpeppar Malen |
Sätt ugnen på 200 grader.
Tillbehör: Koka gryn efter anvisning på förpackningen.
Fisk: Lägg torskfiléerna i en ugnsfast form. Riv parmesanosten och blanda med creme fraiche i en bunke. Pressa i vitlök och citronsaft. Krydda med basilika, salt och peppar och bred ostmixen över fisken. Sätt in i ugnen ca 12 min eller tills osten har fått en fin gyllenbrun yta.
Sallad: Skala morötterna och skölj zucchinin. Riv morötter och zucchini på ett rivjärn och blanda med lite olja och vinäger i en skål.
Servera fisken tillsammans med ris eller gryn och morot- och zucchinisallad.
Näringsvärde: 563 Kcal 38g Protein 28g fett 34g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria