Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Nudlar | ||
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Röd Paprika | |
100 g | Morötter | |
1 pc. | Chilifrukter | |
4 tsp | Sesamolja | |
1 pc. | Lime | |
250 g | Broccoli Färsk | |
50 g | Jordnötter Rostade | |
250 g | Risnudlar | |
Sås | ||
3 tbsp | Sirap Agave | |
2 tsp | Misopasta | |
2 tsp | Sesamolja | |
4 tbsp | Japansk soja |
Blanda ihop sesamolja, agavesirap, ljus soja och misopasta i en skål. Ställ åt sidan.
Nudlar:
Koka risnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Pad thai:
Finhacka vitlöksklyftorna. Skiva rödlök, chili och morötterna samt dela broccolins buketter i mindre bitar och skiva stammen i tunna skivor. Skär paprikan i mindre bitar.
Fräs lök, vitlök, chili och morötter i sesamolja ett par minuter, blanda sedan ned broccoli och paprika och stek 3-4 minuter till.
Häll i nudlarna och såsen i grönsaksfräset och blanda om ordentligt.
Servera med hackade jordnötter och limeklyftor.
Photo:
Kerstin Eriksson