Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Persilja färsk Eko | |
50 g | Parmesanost - Eko | |
400 g | Spaghetti - Eko | |
Bolognese | ||
1 pc. | Gul lök Eko | |
1 tbsp | Olivolja - Eko | |
2 dl | Vatten | |
1 tsp | Basilika torkad Eko | |
2 krm | Chiliflakes Eko | |
250 g | Körsbärstomater Eko | |
1 krm | Svartpeppar malen Eko | |
1 pc. | Citron - Eko | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Tomatpuré Eko | |
120 g | Oliver - Eko | |
2 tsp | Balsamvinäger Eko | |
2 clove | Vitlök Färsk Eko | |
11 g | Grönsaksbuljong Eko | |
1 tsp | Timjan torkad Eko | |
500 g | Nötfärs - Eko |
Tillbehör: Koka upp vatten till pastan.
Bolognese: Skala och finhacka lök och vitlök och halvera cocktailtomaterna.
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färs och lök så att färsen blir genomstekt. Krydda med timjan, basilika och chiliflakes och fräs ihop. Tillsätt tomatpuré, vinäger, vatten, buljong, oliver och tomater. Låt puttra ihop 5-10 min.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skölj och finhacka persilja och riv osten.
Bolognese: Smaka av köttfärssåsen med skal från 1 citron, 1 msk citronsaft samt salt och peppar efter smak. Strö över persilja och servera med pasta och riven ost.
Näringsvärde: 605 kcal. 41 g protein, 22 g fett, 58 g kolhydrater.
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Grönsaksbuljong EKO 130g Biofood