Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pizza | ||
400 g | Pizzadeg | |
1 tsp | Honung Flytande | |
150 g | Getost, Chevre | |
50 g | Pinjenötter | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
125 g | Sparris Färsk | |
1 pc. | Rödlök | |
240 g | Färsk persika | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
Övrigt | ||
1 pc. | Bakplåtspapper |
Sätt ugnen på 200-225 grader.
Pizza: Bred ut 1 dl yoghurt på varje pizzabotten. Skölj och skiva persikorna och skala och skiva rödlöken tunt. Skär bort det träiga längst ner på sparrisen och skär sparrisen i tunna skivor på längden. Skiva getosten.
Fördela persikoskivor, getost, rödlök och sparris över pizzabottnarna. Ringla över lite honung och grädda i ugnen ca 10-15 min beroende på ugnstyp.
Ta ut pizzan och strö över pinjenötter och krydda med salt och peppar efter smak.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado