Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Smör | |
1 tsp | Salt | |
2 tbsp | Vetemjöl | |
2 pc. | Ruccolasallat | |
750 g | Jordärtskocka | |
500 g | Stekfläsk | |
2 pc. | Äpplen | |
5 dl | Standardmjölk | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Purjolök |
Koka jordärtskockorna i saltat vatten, ca 10 min. Skala och dela jordärtskockorna. Skiva och lägg i purjolöken och koka 2 min till. Smält smöret i en kastrull och rör ner mjölet. Häll i mjölken och koka på svag värme tills stuvningen tjocknat. Lägg i jordärtskockorna och purjolöken. Smaka av med salt och peppar. Stek fläsk och de urkärnade och klyftade äpplena. Rör ner rucolan innan servering. Servera med fläsk och äpplen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria