Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
30 g | Ruccolasallat | |
0,5 dl | Olivolja | |
2 krm | Flingsalt | |
0,5 dl | Balsamvinäger | |
Ugnsbakade tomater | ||
1 tsp | Flingsalt | |
4 clove | Vitlök Vanlig | |
500 g | Körsbärstomater | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Balsamvinäger | |
Mozzarellafylld kyckling | ||
1 tbsp | Basilika - torkad | |
125 g | Mozzarellaost | |
1 tsp | Flingsalt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
Till servering | ||
4 dl | Couscous |
Värm ugnen till 250°C.
Tillred couscous enligt förpackningens anvisningar. Tillsätt gärna en buljongtärning till kokvattnet. Skölj körsbärstomaterna. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Lägg tomaterna i en ugnsfast form tillsammans med vitlök, olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra. Ställ in i ugnen i ca 5 minuter.
Skär/dela varje kycklingfilé på bredden till två tunna skivor. Skär mozzarellan i 8 tunna skivor. Lägg en mozzarellaskiva på varje kycklingskiva. Strö basilika över och rulla ihop. Salta och peppra. Placera kycklingrullarna med skarven nedåt ovanpå tomaterna i formen. Sänk värmen till 225°C och fortsätt steka ca 15-20 minuter eller tills kycklingen är klar.
Skölj och arrangera salladen. Smaksätt med olivolja, balsamvinäger, salt och peppar.
Servera salladen till den ugnsbakade kycklingen, tomaterna och couscousen.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant