Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Messmör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Gul lök | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsp | Kinesisk soja | |
1 krm | Salt | |
200 g | Kantareller Konserv | |
480 g | Renskav | |
1 tbsp | Persilja - färsk | |
1 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Vatten |
Skär skaven i strimlor medan den fortfarande´är fryst. Bryn på medelhög värme i olja och smör. Lägg i löken och stek ytterligare någon minut.
Tillsätt messmör, creme fraiche med vatten och koka ihop några minuter. Smaka av med soya, salt och peppar.
Bryn kantarellerna i smör i het panna och häll svampen över skaven. Strö över persilja. Servera med pressad potatis och rårörda lingon.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt