Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Flingsalt | |
150 g | Ruccolasallat | |
1 tbsp | Olivolja | |
75 g | Pinjenötter | |
1 pc. | Färsk timjan | |
2 kg | Rödbetor Färsk | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
400 g | Getost, Chevre |
Skrubba och koka rödbetorna mjuka. Låt svalna och skala. Skär röbetor i klyftor. Lägg ruccolan i ett djupt uppläggningsfat. Placera rödbetorna ovanpå. Skär getosten i skivor och lägg på.
Rosta pinjenötter i en stekpanna och strö över. Klipp över timjan och ringla över olivolja. Strö på flingsalt och nymalen svartpeppar.
Photo:
Linnea Swärd AD: Susanna Livijn Wexell
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria