Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Rödlök | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
6 dl | Basmatiris | |
70 g | Plocksallat | |
Färssås | ||
2 pc. | Morötter | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Garam Masala | |
300 g | Vegetarisk Färs | |
0,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
2 clove | Vitlök | |
10 g | Färsk ingefära | |
3 dl | Vatten | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja |
Skala och skär morötterna i slantar. Hacka vitlöken och fräs i oljan ett par minuter. Tillsätt vegofärsen, morötter, tomatpuré och ingefära och rör runt.
Rör ner crème fraiche, buljongtärning och vatten. Låt småkoka 10 minuter tills morötterna är mjuka. Smaka av med salt och peppar.
Servera med ris och sallad.
Näringsvärde: Energi (kcal) 446, Protein (g) 19, Fett (g) 18, Kolhydrater (g) 48
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria