Skip to main content
Svampsoppa

Svampsoppa

20 minEasy
260,60 kr
2 portions 54,42 kr per portion
Från kokboken Slottsträdgården Ulriksdal, Grön mat och njutning från trädgårdscaféet.

100 gFetaost
2 dlCreme Fraiche Naturell
1 cloveVitlök
3 dlFärska champinjoner
2 dlVispgrädde
1,5 tbspBasilika - färsk
3 dlVatten
1 tbspTryffelolja
0,5 tbspRosmarin - torkad
2 krmSalt
2 krmSvartpeppar
2 tspOlivolja
1 pc.Gul lök
2 dlMatlagningsvin Vitt
Instructions
1

Hacka lök och vitlök i fräs i lite olja.

Skiva champinjonerna och låt dem fräsa med i grytan tills de tar lite färg.

Späd med vatten, grädde, crème fraiche och vitt vin.

Smaka av med tryffelolja, salt och peppar.

Lägg i fårost, basilika och rosmarin och mixa sen soppan slät.