Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Färsk kycklingfilé | |
1 pc. | Rödlök | |
9 dl | Vatten | |
2 tbsp | Färsk ingefära | |
2 tbsp | Olivolja | |
100 g | Shiitake-svamp | |
1,5 tbsp | Röd Currypasta | |
20 g | Miso | |
1 dl | Koriander - färsk | |
200 g | Brysselkål | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 pc. | Lime | |
400 g | Shiratakinudlar | |
2 clove | Vitlök Vanlig |
Skär kycklingen i bitar. Strimla svampen, skiva rödlöken, hacka vitlöken och dela brysselkålen. Fräs kyckling, lök, ingefära, svamp och vitlök i oljan några minuter.
Lägg detta i en kastrull och tillsätt brysselkål, misosoppspastan (2 st portionsförpackningar), limesaft, currypasta, röd chili och vatten. Koka ca 5 minuter. Tillsätt nudlar och koka upp, blanda ner färsk koriander. Smaka av med salt.
Näringsvärde: Energi (kcal) 185, Protein (g) 16, Fett (g) 8, Kolhydrater (g) 9
Photo:
Malou Fickling