Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
40 g | Parmesanost | |
1 tsp | Japansk soja | |
0,5 pc. | Persilja - färsk, 2 msk räcker | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Färsk timjan, 1 dl räcker | |
3 dl | Vispgrädde | |
30 g | Gorgonzola | |
250 g | Kantareller | |
0,5 tsp | Tabasco | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Schalottenlök | |
4 slice | Surdegsbröd |
Sätt ugnen på 225 grader.
Dela svampen i mindre bitar.
Skala och hacka löken.
Värm en stekpanna med smör och stek svampen och lägg i schalottenlöken.
Häll i grädde, senap, soja och gorgonzolaost. Låt sjuda i 8-10 minuter.
Smaka av med Röd TABASCO® Original Pepparsås, salt och peppar och lägg i persiljan.
Lägg brödet på en plåt med bakplåtspapper. Fördela svampen på bröden.
Riv över lite parmesanost och gratinera i ca 5 minuter tills osten smält och fått färg.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria