Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Salt | |
75 ml | Solroskärnor | |
75 ml | Pumpakärnor | |
75 g | Mandelmjöl | |
2 dl | Vatten | |
2 tbsp | Flingsalt | |
50 ml | Rapsolja | |
75 ml | Linfrö Helt | |
1 tbsp | Fiberhusk |
Sätt ugnen på 160 grader.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Rör om ordentligt.
Tillsätt olja och det kokheta vattnet. Rör om ordentligt tills smeten blir geléaktig.
Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper på en plåt, till en tunn kaka som täcker hela papperet. Ta bort det övre papperet och strö lite flingsalt över degen.
Grädda brödet mitt i ugnen i 60–75 min. Låt brödet svalna och bryt det sedan i bitar.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt