Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
25 g | Parmesanost | |
250 g | Färska champinjoner | |
250 g | Fryst Bladspenat | |
60 g | Fetaost | |
4 pc. | Ägg | |
1 clove | Vitlök |
Sätt ugnen på 200 grader. Tina spenaten. Krama ur och lägg i botten av smord pajform Stek champinjoner med lite smör och hackad vitlök. Eller micra, men det är bra om vattnet försvinner. Lägg champinjonerna på spenaten i formen. Smula fetaosten ovanpå. Vispa äggen, och tillsätt grädde (man kan ta mjölk om man inte är noga med kolhydraterna och vill ha mindre fett), riven parmesan och lite salt och peppar. Häll över formen. Strö hackad mozzarella överst. Baka i ugn tills gyllenbrun och fast, ca 45 min.
Smula fetaost på.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana