Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Zucchini | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Röd Paprika | |
100 g | Körsbärstomater | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Franska Örter | |
400 g | Färsk kycklingfilé | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 pc. | Aubergine |
Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och skär zucchini, aubergine, paprikor och tomater i stora bitar. Skiva vitlök och klyfta löken. Lägg alla grönsaker på en ugnsplåt och ringla över olivoljan, salta och peppra och strö över örtkryddor. Blanda runt med händerna och rosta i ca 40 minuter. Riv i basilikan.
Skär kycklingen i strimlor och stek i oljan, salta och peppra. Servera kycklingen med de rostade grönsakerna.
Näringsvärde: Energi (kcal) 261,2, Protein (g) 26,5, Fett (g) 11,3, Kolhydrater (g) 10,8
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria