Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
20 g | Smör | |
200 g | Riven Pecorinoost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Tortellini Färsk | |
150 ml | Vispgrädde | |
15 g | Mynta - färsk | |
50 g | Sötmandel Spån | |
0,5 tsp | Salt | |
100 ml | Mjölk |
Värm grädden, mjölken och Pecorino i en kastrull, rör om med en visp tills den kokar och stäng sedan av värmen.
Rosta mandelspån i en panna i några minuter tills de fått färg och ställ sedan åt sidan.
Koka Girasoli i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen. Häll över Girasolin i en panna med smält smör, häll sedan upp på tallrik och blanda med Pecorinosåsen, strö över den rostade mandeln och några myntablad. Buon appetito!
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt