Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Quinoasallad | ||
20 g | Salladslök | |
1,5 dl | Vatten | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
150 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Lime | |
1 dl | Quinoa | |
1 pc. | Avokado | |
0,5 tbsp | Grönsaksbuljong | |
Kyckling | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
300 g | Färsk kycklingfilé | |
1 krm | Salt | |
0,5 tbsp | Smör |
Kyckling: Sätt ugnen på 170 grader.
Krydda kycklingen med salt och peppar. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek kycklingen gyllene på båda sidor. Lägg över kycklingen i en ugnsform och stek klart i ugnen ca 20-25 min.
Quinoasallad: Skölj och koka upp quinoa, vatten och buljong. Rör om.
Låt quinoan sjuda på låg värme under lock i 15 min. Dra av från platta och låt quinoan stå ytterligare 5 min under lock.
Halvera körsbärstomaterna och strimla salladslöken. Halvera avokadon, kärna ur och gröp ut köttet. Skär avokdoköttet i tärningar.
Blanda quinoan och grönsakerna på ett fat. Pressa över limesaft och ringla över olivolja. Toppa salladen med hackad persilja.
Skär kycklingen i skivor och servera med quinoasalladen.
Näringsvärde: 566 kcal, 43 g protein, 26 g fett, 35 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt