Skip to main content
Pappardelle med salsiccia, vitt vin och tomat

Pappardelle med salsiccia, vitt vin och tomat

30 minEasy
252,25 kr
4 portions 53,04 kr per portion
Sida 46 i Mathems tidning

500 gPappardelle
2 dlMatlagningsvin Vitt
2 cloveVitlök Vanlig
2 tbspOlivolja
1 pc.Persilja - färsk
500 gSalsiccia
2 pc.Vanliga Tomater
1 krmSalt
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 pc.Chilipeppar Röd
30 gRiven Parmesanost
Instructions
1

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.

2

Ta bort skinnet från korvarna och mosa färsen. Bryn färsen på hög värme i olivolja några minuter i en stekpanna. Tillsätt vitlök och chili och bryn ytterligare någon minut.

3

Häll i tomater och vin och koka ihop ca 5 minuter.

4

Blanda med den nykokta pastan och vänd ner persilja. Smaka av med salt och peppar. Strö över rikligt med parmesan.