Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Pappardelle | |
2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
500 g | Salsiccia | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
30 g | Riven Parmesanost |
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Ta bort skinnet från korvarna och mosa färsen. Bryn färsen på hög värme i olivolja några minuter i en stekpanna. Tillsätt vitlök och chili och bryn ytterligare någon minut.
Häll i tomater och vin och koka ihop ca 5 minuter.
Blanda med den nykokta pastan och vänd ner persilja. Smaka av med salt och peppar. Strö över rikligt med parmesan.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria