Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
100 g | Rödbetor Konserverade | |
8 tbsp | Senap Grovkornig | |
200 g | Isterband | |
2 tbsp | Smör | |
2 tbsp | Vetemjöl | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Persilja - fryst | |
4 dl | Standardmjölk | |
1 tsp | Flingsalt | |
900 g | Potatis Fast |
Skala och koka potatisen. Låt denna svalna. Sätt ugnen på 200 grader.
Snitta isterbanden och lägg dem på bakplåtspappersförsedd plåt. Tillaga i ca 20 minuter.
Dela under tiden potatisen i stora tärningar och gör stuvningen: Smält smöret och pudra över mjölet. Rör om ordentligt. Tillsätt mjölken och koka upp under vispning. Låt småputtra i minst 5 minuter, eller tills isterbanden är färdiga. Salta och peppra. Vänd till sist ner potatis och persilja och låt allt bli genomvarmt.
Servera med grovkornig senap och rödbetor!
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt