Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fläskfilé i senapssås | ||
2 pc. | Köttbuljong | |
1 dl | Vatten | |
0,5 dl | Mellanmjölk | |
1 tbsp | Smör | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tbsp | Basilika - fryst | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
250 g | Färska champinjoner | |
0,5 tsp | Salt | |
500 g | Fläskfilé | |
2 tbsp | Dijonsenap | |
Tillbehör | ||
500 g | Tagliatelle |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Skiva svampen och fräs den i lite smör eller olja i en varm stekpanna. Skär fläskfilén i 1 cm tjocka skivor.
Häll av svampen på en tallrik när den har fått fin gyllenbrun färg. Bryn sedan fläskfilén i pannan i lite smör eller olja. Pressa över vitlök och lägg i svampen igen. Slå på grädde, vatten, köttbuljong/ fond, dijonsenap och blanda ner fryst hackad basilika i såsen.
Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Smaka av med salt och peppar.
Servera tillsammans med nykokt pasta.
Näringsvärde: 656 KCAL 30g Protein 43g Fett 52g Kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt