Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | Purjolök | |
150 g | Citron, (1 st) | |
0,5 dl | Gräddfil | |
100 g | Gräslök - färsk | |
0,5 dl | Äkta Majonnäs | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Gröna Ärtor Frysta | |
300 g | Tonfisk i Olja | |
3 tbsp | Mango Chutney | |
1 pc. | Stjälkselleri | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Curry | |
85 g | Romansallat, (0,5 st) | |
0,2 pc. | Dill - färsk |
Lägg tonfisken i en skål och blanda med gräddfil, majonnäs, curry, chutney, gräslök, ärter och purjolök. Smaka av med salt och svartpeppar.
Fördela röran på salladsblad. Strimla sellerin och lägg på toppen.
Dekorera med citronskivor och dillkvistar.
Bok: Kickstart med Ulrika, ICA Bokförlag
Näringsvärde: 290 kcal
Photo:
Malte Danielsson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt