Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sås | ||
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 dl | Majonnäs | |
1 tsp | Sriracha | |
0,5 pc. | Lime | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Salt | |
Kryddblandning | ||
1 tsp | Spiskummin | |
0,5 tsp | Chilipulver | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
0,5 tsp | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Rödlök | |
150 g | Fetaost | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
200 g | Tortilla - Små | |
2 pc. | Avokado | |
2 tbsp | Smör | |
200 g | Körsbärstomater | |
150 g | Rödkål | |
500 g | Övrig fisk |
Sätt ugnen på 200 grader, eller 180 grader om det är en varmluftsugn.
Blanda samman kryddorna till kryddblandningen.
Lägg Clarias filéerna i en ugnsfast form och strö på rikligt med kryddblandning. Drissla olja över filéerna och lägg en klick smör på varje filé.
Tillaga fisken ca 20-25 min längst upp i ugnen tills den är genomstekt och mellan 65-70 grader.
Blanda samman alla ingredienserna till såsen i en skål. Smaka av med mer Sriracha om man vill ha extra hetta.
Skär och hacka upp alla grönsakerna och pressa lite lime över avokadon så att den inte blir brun i färgen.
Smula sönder fetaosten och lägg i en skål.
Skär fisken i lagom stora bitar när den har kommit ut ur ugnen.
Lägg alla tillbehör i ett tortillabröd, lägg i fisken och häll på sås och gärna lite limesaft.
Toppa med färsk koriander.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana