Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Övrigt | ||
1 pc. | Bakplåtspapper | |
Topping | ||
65 g | Ruccolasallat | |
Pizza | ||
150 g | Riven Pizzaost | |
100 g | Rökt Skinka | |
200 g | Ananas i Fruktkonserver | |
150 g | Fetaost | |
0,5 pc. | Rödlök | |
600 g | Pizzakit, (1 st) | |
Kålsallad | ||
500 g | Vitkål | |
3 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 tsp | Honung Flytande | |
2 krm | Salt |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pizza: Rulla ut pizzadegen på ett bakplåtspapper på en plåt och bred på tomatsås och strö över osten.
Skala och skiva löken tunt. Strimla skinkan och skär ananasen i mindre bitar. Fördela lök, skinka och ananas jämt över pizzabotten och smula över fetaosten. Sätt in i ugnen ca 10- 15 min.
Kålsallad: Skiva vitkålen tunt, använd gärna en mandolin eller osthyvel. Blanda tillsammans med olja, balsamvinäger och honung i en skål. Smaka av med salt och peppar.
Strö över sköljd ruccolasallad över den nygräddade pizzan och servera med vitkålssallad.
Näringsvärde: Kcal: 681 Fett: 35 g Protein: 28 g Kolhydrater: 62 g
Photo:
Linnea Swärd
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt