Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Hummus | ||
275 g | Hummus | |
Kyckling | ||
800 g | Färsk kycklingfilé | |
Sallad | ||
0,5 tbsp | Olivolja | |
125 g | Rädisor | |
65 g | Salladsmix | |
Morötter | ||
500 g | Morötter, (2 knippen) | |
2 tsp | Honung | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Rosmarin - färsk | |
1 tbsp | Sesamfrö | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
2 tbsp | Citron |
Morötter: Värm ugnen till 200 grader. Tvätta morötterna och skär bort blasten.
Skala och riv vitlök och finhacka rosmarin. Blanda morötterna med vitlök, rosmarin, olja, honung och salt efter smak på en plåt med bakplåtspapper. Rosta morötterna i ugnen i ca 30 min.
Kyckling. Grilla kycklingen ca 3-4 min/sida.
Dela citronen på mitten och grilla citronhalvorna ca 3-4 min/sida.
Sallad: Blanda salladen med skivade rädisor och ringla över olja.
Ta ut morötterna ur ugnen och lägg upp på ett fat. Pressa över citronsaft från de grillade citronhalvorna och strö över sesamfrön och lite färska rosmarinblad.
Servera den grillade kycklingen med morötter, sallad och hummus.
Photo:
Nurlan Emir
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt