Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering och garnering | ||
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
3 dl | Gräddfil | |
300 g | Baguette | |
Lammfärsgulasch | ||
1 tbsp | Paprikakrydda | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
280 g | Gul lök | |
370 g | Krossade Tomater | |
2 pc. | Hönsbuljong | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tsp | Spiskummin | |
5 dl | Vatten | |
1 tbsp | Smör | |
2 krm | Flingsalt | |
2 tbsp | Mejram - torkad | |
120 g | Röd Paprika | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 krm | Cayennepeppar | |
400 g | Lammfärs | |
200 g | Potatis Fast |
Värm ugnen och baka bröden enligt förpackningens instruktioner.
Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och tärna potatisen. Kärna ur och dela paprikan i bitar. Hetta upp en panna med smör och fräs lök, paprika och potatis utan att det tar färg.
Tillsätt lammfärsen och kryddorna. Fräs i ytterligare någon minut. Häll på krossade tomater, vatten, buljong eller fond och tomatpuré. Låt koka i 15-20 minuter eller tills potatisen är mjuk.
Garnera gulaschen med persilja och servera den med gräddfilen och det nybakta brödet.
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria