Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fläskfilégryta | ||
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Japansk soja | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Fläskfilé | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Gul lök | |
3 dl | Vispgrädde | |
2 tsp | Senap Skånsk | |
1 tbsp | Kalvfond Buljong | |
Tillbehör | ||
125 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Röd Paprika | |
3 dl | Basmatiris | |
0,5 pc. | Gräslök - färsk |
Tillbehör: Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Fläskfilégryta: Putsa och skär fläskfilén i ganska tunna bitar. Skala och finhacka löken. Fräs köttet och löken i olja och smör. Salta och peppra lite försiktigt efter smak.
Tillsätt grädde, köttfond, soja och senap i pannan och låt det koka ihop.
Tillbehör: Skölj och skär grönsakerna i bitar och lägg upp i en skål. Skölj och finhacka gräslöken.
Servera fläskfilégrytan med ris och grönsaker och dekorera med gräslök.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko