Skip to main content
Fajitas med halloumi- och grönsaksfräs
Mari Bergman

Fajitas med halloumi- och grönsaksfräs

30 minEasy
230,95 kr
4 portions 36,76 kr per portion
Fyll din fajitas med halloumi- och grönsaksfräs, lättlagat och fräscht med smak av chili och paprika. Fantastiskt gott helt enkelt!

Tillbehör
0,5 pc.Isbergssallat
0,5 pc.Gurka
125 gKörsbärstomater
1 dlCreme Fraiche Naturell
320 gTortilla Wrap
Halloumifräs
1 tspPaprikakrydda
200 gHalloumi
0,5 dlVatten
1 tspSpiskummin
2 cloveVitlök Vanlig
2 krmSalt
1 tspHonung
0,5 pc.Chilipeppar Färsk
1 tbspTomatpuré
125 gKörsbärstomater
1 pc.Rödlök
380 gKidneybönor
225 gHaricot Verts Fryst
1 tspTorkad oregano
1 pc.Röd Paprika
Instructions
1

Halloumifräs: Tärna halloumin. Skala och skiva löken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och finhacka chilipepparn. Skölj och strimla paprikan och skölj och halvera cocktailtomaterna.

2

Hetta upp olja i en stekpanna och fräs halloumi, lök, vitlök, chili och paprika tillsammans med spiskummin, paprikapulver, oregano och salt på medelhög värme ca 5 min. Tillsätt välsköljda bönor, tomater, haricots verts, tomatpuré, honung och vatten. Låt det puttra på svag värme 5 min.

3

Tillbehör: Skölj och strimla salladen. Skölj och skär gurkan i bitar och halvera tomaterna. Lägg upp i en skål.

Fyll tortillabröden med sallad, halloumifräs och lite creme fraiche. Vik ihop och servera med grönsakerna vid sidan om.

Näringsvärde: 635 kcal, 27 g protein, 26 g fett, 66 g kolhydrater.

Photo:

Sanna Livijn Wexell