Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Isbergssallat | |
0,5 pc. | Gurka | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
320 g | Tortilla Wrap | |
Halloumifräs | ||
1 tsp | Paprikakrydda | |
200 g | Halloumi | |
0,5 dl | Vatten | |
1 tsp | Spiskummin | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Salt | |
1 tsp | Honung | |
0,5 pc. | Chilipeppar Färsk | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Rödlök | |
380 g | Kidneybönor | |
225 g | Haricot Verts Fryst | |
1 tsp | Torkad oregano | |
1 pc. | Röd Paprika |
Halloumifräs: Tärna halloumin. Skala och skiva löken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och finhacka chilipepparn. Skölj och strimla paprikan och skölj och halvera cocktailtomaterna.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs halloumi, lök, vitlök, chili och paprika tillsammans med spiskummin, paprikapulver, oregano och salt på medelhög värme ca 5 min. Tillsätt välsköljda bönor, tomater, haricots verts, tomatpuré, honung och vatten. Låt det puttra på svag värme 5 min.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen. Skölj och skär gurkan i bitar och halvera tomaterna. Lägg upp i en skål.
Fyll tortillabröden med sallad, halloumifräs och lite creme fraiche. Vik ihop och servera med grönsakerna vid sidan om.
Näringsvärde: 635 kcal, 27 g protein, 26 g fett, 66 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel