Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Avocadoröra | ||
1 krm | Havssalt | |
2 tbsp | Färskost Naturell | |
2 tsp | Pepparrot | |
1 pc. | Avokado | |
1 tsp | Chilipeppar Röd | |
1 tsp | Citronjuice - råpressad | |
1 tsp | Olivolja | |
0,5 dl | Valnötter | |
Ruccola | ||
1 tsp | Honung Flytande | |
15 g | Ruccolasallat | |
1 tsp | Balsamvinäger | |
Eller varmrökt lax, en smaksak | ||
100 g | Lax Kallrökt |
Blanda avocado krämen i en skål och lägg upp på tallriken. Häll balsamvinäger och honung i en annan skäl. Rör runt ruccolan tills ingen allt har fastnat. Forma som en boll och lägg på krämen. Dra av skinnet och lägg den varmrökta laxen ovanpå allt. Garnera med en citronskiva, olivolja, färskmalen svartpeppar och flingsalt. Klart
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta