Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
4 tbsp | Lingonsylt | |
Pannkaka | ||
1 tbsp | Smör | |
3 dl | Vetemjöl | |
7 dl | Standardmjölk | |
1 tsp | Salt | |
5 pc. | Ägg | |
Morot- och kålsallad | ||
3 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
300 g | Vanliga morötter | |
1 pc. | Äpple Golden Delicius | |
200 g | Vitkål | |
2 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Salt |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pannkaka: Häll hälften av mjölken i en skål. Vispa ner mjöl och salt till en jämn smet. Häll i resten av mjölken. Vispa sist ner äggen.
Häll över smeten i en smord långpanna. Grädda i mitten av ugnen ca 30-45 min, beroende på ugn.
Morot- och kålsallad: Skala morötterna och riv grovt på ett rivjärn. Skölj och strimla vitkål och äpple. Blanda med olivolja, balsamvinäger och honung i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
Servera pannkakan med lingonsylt och morot- och kålsallad.
Näringsvärde: 575 kcal, 21 g protein, 26 g fett, 61 g kolhydrater.
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Äpple Golden Delicious Klass1