Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Curry | ||
1 krm | Salt | |
2 pc. | Gul lök | |
3 tbsp | Röd Currypasta | |
2 pc. | Kålrabbi | |
400 ml | Kokosmjölk | |
2 pc. | Lime | |
2 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
1 tbsp | Rapsolja | |
380 g | Kikärtor Kokta | |
200 g | Vanliga morötter | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Kyckling | ||
1 krm | Salt | |
650 g | Färsk kycklingfilé | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Smör |
Curry: Skala morötter, kålrabbi och lök och skär i stora tärningar. Kärna ur chilin och skiva tunt.
Fräs lök, chili och grönsaker i olja i en gryta. Tillsätt currypastan, kikärtor och kokosmjölk och låt småkoka i 10-15 minuter.
Kyckling: Salta och peppra kycklingbrösten efter smak. Stek i rapsolja och smör ca 3-4 minuter på varje sida.
Curry: Smaksätt currygrytan med saft och rivet skal från två lime, fisksås, salt och peppar efter smak samt rikligt med färsk mynta. Servera tillsammans med skivad kyckling.
Näringsvärde: 656 kcal, 46 g protein, 37 g fett, 31 g kolhydrater.
Photo:
Maddzan Lindblad
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria