Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Äggstrykning | ||
2 pc. | Ägg | |
1 krm | Salt | |
Garnering | ||
50 g | Sötmandel Spån | |
50 g | Strösocker | |
Kakdeg | ||
240 g | Vetemjöl | |
5 g | Bakpulver | |
80 g | Strösocker | |
20 g | Vaniljsocker | |
20 g | Kakao | |
150 g | Smör |
Sätt ugnen på 180 grader.
Blanda alla ingredienserna till en deg.
Väg upp bitar à 200 g och rulla ut dem lika långa som en bakplåt.
Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper, två på varje plåt.
Vispa ihop ett helt ägg med en äggula.
Pensla längderna med äggstrykningen och strö över mandel och socker.
Baka längderna gyllenbruna i ca 15 minuter.
Skär dem i bitar à 12 g medan de är varma.
Photo:
Ulf Widell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt