Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
600 g | Kycklingfile | |
2 tsp | Cayennepeppar | |
170 g | Kabanoss | |
1 krm | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
5 dl | Flytande Creme Fraiche | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 pc. | Röd Paprika | |
200 g | Sockerärta Färsk | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
7 pc. | Salladslök |
Skär kycklingen i bitar och skiva korven. Fräs i en gryta. Pressa i en vitlöksklyfta. Lägg i tomatpuré, crème fraiche och cayenne. Låt puttra 15 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strimla paprika, sockerärtor och salladslök och lägg ner i grytan och låt koka upp så att de blir varma men ändå behåller sin spänst. Servera med ris och majskolvar.
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Flytande Creme Fraiche 17% Skånemejerier
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria