Skip to main content
Monikas fiskpudding
Hemmakock

Monikas fiskpudding

40 minEasy
301,80 kr
4 portions 37,76 kr per portion
På min förskola lagar kocken denna fiskpudding och barnen älskar den!

Fiskpudding
3 dlVatten
1 krmVitpeppar Malen
8 dlStandardmjölk
3 pc.Ägg
1 tspSalt
2 dlGrötris
1 tbspSmör
1 krmMuskot Malen
600 gTorskfilé Fryst
Tillbehör
100 gSmör
250 gGröna Ärtor Frysta
50 gPepparrot Färsk
Instructions
1

Sätt ugnen på 175°c. Koka riset med mjölken, läs på anvisningen på ris paketet. Koka fisken i saltat vatten så att den faller isär ca 5 minuter. Blanda fisken med riset samt ägget, riv i muskot och smaka av med salt och nymalen vitpeppar. Smörj formen med smör lägg i fiskpuddingen. Ställ i ugn ca 30-40 minuter eller tills att puddingen har fått en fin gyllenbrun yta. Servera med varma gröna ärtor, riven pepparrot samt skirat smör