Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fiskpudding | ||
3 dl | Vatten | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
8 dl | Standardmjölk | |
3 pc. | Ägg | |
1 tsp | Salt | |
2 dl | Grötris | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Muskot Malen | |
600 g | Torskfilé Fryst | |
Tillbehör | ||
100 g | Smör | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
50 g | Pepparrot Färsk |
Sätt ugnen på 175°c. Koka riset med mjölken, läs på anvisningen på ris paketet. Koka fisken i saltat vatten så att den faller isär ca 5 minuter. Blanda fisken med riset samt ägget, riv i muskot och smaka av med salt och nymalen vitpeppar. Smörj formen med smör lägg i fiskpuddingen. Ställ i ugn ca 30-40 minuter eller tills att puddingen har fått en fin gyllenbrun yta. Servera med varma gröna ärtor, riven pepparrot samt skirat smör
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's