Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
5 pc. | Fikon Färska | |
1,5 dl | Strösocker | |
200 g | Färskost Naturell | |
250 g | Blåbär | |
250 g | Hallon | |
4 dl | Vispgrädde | |
200 g | Digestive original | |
4 pc. | Ägg | |
1 pc. | Citron |
Gör så här
Separera äggulorna från vitorna (utan att det kommer någon äggula i vitorna). Vispa äggulor, strösocker och rivet citronskal poröst i en bunke och rör ner färskosten Vispa grädden fluffig och vänd ner den i smeten. Vispa vitorna till ett hårt skum och vänd försiktigt ner dem i smeten. Krossa kexen fint i en mixer eller lägg dem i en plastpåse och krossa med en kavel. Varva kexen med smeten i en sockerkaksform. Understa och översta lagret ska vara kexsmulor. Knacka formen lätt mot bordet så att eventuella luftbubblor försvinner. Frys smeten i 3-4 timmar, så att den är lättfryst vid servering. Spola utsidan av formen med varmt vatten så lossnar cheesecaken lätt. Servera med fikon, röda vinbär eller andra bär.
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia