Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Picklad rödlök | ||
2 dl | Strösocker | |
2 pc. | Rödlök | |
3 dl | Vatten | |
1 dl | Ättiksprit | |
0,25 pc. | Isbergssallat | |
2 pc. | Tomater | |
4 pc. | Hamburgerbröd | |
400 g | Övrig fisk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Salt | |
50 g | Rostad Lök | |
Sås | ||
2 tbsp | Majonnäs | |
1 tsp | Dijonsenap | |
1 dl | Sojagurt naturell | |
0,25 pc. | Gurka | |
0,5 tsp | Salt |
Skala och skär löken i tunna skivor.
Häll alla ingredienser till lagen i en kastrull och ta av när det börjar koka. Häll över rödlöken och låt vila.
Lägg färsen i en bunke och krydda med salt och peppar. Provstek en liten bit av färsen för att kontrollera kryddningen.
Rulla stora bollar av färsen och platta till dom. Stek i valfritt fett tills burgaren fått fin färg och är färdig inuti.
Bland alla ingredienser till såsen och rör runt.
Rosta hamburgerbrödet och lägg i alla tillbehören tillsammans med såsen och den picklade rödlöken.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt