Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Potatissallad | ||
1 krm | Salt | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Citron | |
1 pc. | Romansallat | |
150 g | Sugarsnaps | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Gräslök - färsk | |
800 g | Färskpotatis | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 tsp | Dijonsenap | |
Kyckling steak | ||
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
800 g | Kyckling Steak | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 tsp | Provencalska Örter |
Potatissallad: Koka potatisen i saltat vatten i ca 20 min.
Finhacka gräslöken. Dela sugarsnapsen på längden och skär salladen i stora bitar. Blanda i en stor skål.
Blanda ihop creme fraiche, citronsaft, dijonsenap, vit balsamvinäger och olja i en liten skål.
Kyckling steak: Krydda kycklingen med örtkrydda samt salt och peppar efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna eller grillpanna och stek kycklingen på medelhög värme i ca 4-5 min på båda sidor. Sänk värmen och låt kycklingen bli helt genomstekt.
Potatissallad: Sila av potatisvattnet och dela potatisen på mitten. Låt den svalna något. Blanda potatisen med sallad, sugarsnaps och gräslök. Tillsätt creme fraicheröran och blanda om. Smaka av med salt och peppar.
Skiva upp kycklingen och servera tillsammans med potatissalladen.
Näringsvärde: 647 kcal. 45 g protein, 34 g fett, 38 g kolhydrater.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1