Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2,5 dl | Jordnötssmör | |
200 g | Mörk Blockchoklad | |
1 tsp | Vaniljpulver | |
1 L | Rispuffar | |
1 tsp | Kanel | |
100 g | Lönnsirap, (2 dl) | |
1 tsp | Flingsalt |
Blanda jordnötssmör, lönnsirap, flingsalt, vaniljpulver och kanel i en kastrull och hetta upp under ständig omrörning. Låt puttra i någon minut, rör hela tiden.
Lyft kastrullen från värmen och häll i det puffade riset. Blanda väl och bred ut blandningen i en 20x25 cm stor form klädd med bakplåtspapper. Tryck till lite och låt stelna någon timme i rumstemperatur.
Hacka chokladen och värm upp den över vattenbad eller i omgångar i micron. Bred ut chokladen på rispuffsblandningen och låt stelna. Skär sedan ut rutor.
Photo:
Linnea Swärd
2 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt