Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Citronsmör | ||
4 krm | Salt | |
100 g | Smör | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Citron | |
Sås | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
4 krm | Torkad gurkmeja | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 tsp | Citron | |
1 dl | Vatten | |
4 pc. | Kycklingfile | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt |
Skär en djup ficka på långsidan i varje filé
CITRONSMÖR: Blanda samman ingredienserna. Fyll filéerna med hälften av citronsmöret.
SÅS: Riv skalet av citronen och koka samman ingredienserna till såsen. Låt koka 5-10 min utan lock så att den tjocknar något
Stek kycklingfiléerna i lite av citronsmöret. Salta och peppra.
Rör ner resterande citronsmör i såsen. Koka upp. Smaka av med salt och peppar.
Servera citronstekta smörfyllda filéer med sås och färsk nykokt spenatpasta.
Gott att servera till är sparris och små mini-tomater.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria