Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tsp | Vetemjöl | |
3 tbsp | Kycklingfond | |
3 tsp | Curry Extra Stark | |
0,5 pc. | Purjolök | |
800 g | Kycklingfile | |
200 g | Soltorkade Tomater | |
4 dl | Vispgrädde | |
1 pc. | Röd Paprika |
Strimla kyckling, paprika och purjolök.
Fräs kycklingen i smör i en stor gryta i omgångar, pudra över curryn och tillsätt paprika och purjolök. Skär soltorkade tomaterna i klyftor och lägg ner i grytan. Häll på buljongen, koka upp och sjud 3-4 minuter. Skumma av om det behövs.
Tillsätt grädden, koka upp och sjud ett par minuter.
Rör ut maizena eller vetemjöl i lite kallt vatten och rör ner redningen i grytan, koka upp. Sjud ytterligare några minuter om du har använt vetemjöl.
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Curry Extra Stark 37g Santa Maria