Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Smör | |
400 g | Penne | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Zucchini | |
100 g | Mandlar rostade | |
2 clove | Vitlök | |
200 g | Fetaost | |
1 tsp | Salt | |
600 g | Kycklingfile Fryst | |
0,5 pc. | Purjolök |
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet, tillsätt en klick smör eller lite olja och håll varmt fram till servering.
Skär kycklingfiléerna i munstora bitar. Dela zucchinin på hälften och skär sedan i sneda skivor. Dela purjolöken längs med, skölj den och skär sedan i strimlor. Skala och finhacka vitlöksklyftorna.
Hetta upp en stor stekpanna med smör eller olja. Stek kycklingen tills den får fin färg. Tillsätt zucchinin och fortsätt fräsa ytterligare några minuter. Tillsätt sedan purjolök och vitlök och stek vidare tills löken mjuknat något. Slå över grädden och låt koka ihop i några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Hacka mandeln lätt.
Servera pastan tillsammans med den krämiga kyckling- och zucchinisåsen. Smula över fetaost och toppa med rostad mandel.
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt