Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Blomkål Färsk | |
600 g | Kyckling Strimlad Sweet Chili | |
1 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 dl | Jordnötter Rostade/Saltade | |
250 g | Broccoli Färsk | |
3 dl | Jasminris | |
1 pc. | Gul lök | |
1,5 tbsp | Sweet Chili | |
0,5 pc. | Purjolök | |
1 pc. | Koriander - färsk |
Halvera broccoli- och blomkålsbuketterna, strimla löken och skär den gröna delen på purjolöken i bitar.
Koka riset och rör det luftigt. Tillsätt krossade nötter, sweet chilisås och hälften av koriandern i riset. Smaka av med fisksås.
Stek kycklingen med olja i upphettad panna tills den fått fin färg. Lägg upp på ett fat.
Rengör pannan och hetta upp på nytt med olja. Stek blomkålen några min, tillsätt lök och broccoli och stek ytterligare en min. Lägg tillbaka kycklingen. Smaka av med fisksås och sweet chilisås. Hacka resten av koriandern och strö över.
Servera med riset.
1 Jordnötter Salta 275g Estrella