Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Korv | ||
500 g | Kycklingkorv | |
1 tbsp | Olivolja | |
Tillbehör | ||
70 g | Salladsmix | |
700 g | Potatis | |
250 g | Broccoli Färsk | |
1 pc. | Paprika | |
Paprikasås | ||
1 krm | Salt | |
290 g | Inlagd Paprika | |
150 g | Fetaost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell |
Skala potatisen och koka mjuk.
Paprikasås: Häll av det mesta av oljan från den inlagda paprikan. Mixa ihop inlagd paprika, fetaost, creme fraiche och vinäger i en matberedare eller med en stavmixer. Smaka av såsen med salt och peppar.
Korv: Koka upp vatten i en kastrull. Sänk värmen, lägg i korven låt sjuda på svag värme ca 8 min. (Om du vill ha stekt korv hettar du upp en stekpanna med lite olja och steker korven runt om ca 5 min.)
Tillbehör: Skölj och tärna paprikan och blanda med salladen i en skål.
Skölj och dela broccolin i mindre buketter. Lägg ner buketterna i potatisvattnet och låt dem koka med den sista minuten. Sila av vattnet och lägg upp potatis och broccoli i en skål.
Servera korven med kokt potatis, broccoli, paprikasås och sallad.
Näringsvärde: 759 kcal. 37g protein, 47g fett, 47g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria