Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Indiskt kryddris | ||
3 dl | Basmatiris | |
1 pc. | Kanel Hel | |
1,5 tsp | Salt | |
2 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Svartpeppar Hel | |
1 tsp | Nejlikor | |
Tikka Gobi | ||
2 tbsp | Tandoorikrydda | |
0,5 dl | Matolja | |
500 g | Blomkål | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
4 pc. | Naanbröd | |
400 g | Potatis Fast | |
1 pc. | Röd Paprika | |
0,5 pc. | Koriander - färsk |
Koka blomkålen och potatisen knappt färdig i lätt saltat vatten. Låt rinna av i en sil. Fräs grönsaker, potatis och krydda i olja några minuter tills blomkålen och potatisen har fått lite färg och är mjuka. Blanda i tomat och koriander. Smaka av med salt. Servera med indiskt kryddris, och Naanbröd.
Indiskt kryddris: finhacka löken och bryn den lätt i 1 msk olja. Tillsätt kryddorna och riset. Bryn på svag värme tills det blir gyllenbrunt. Tillsätt det kokande vattnet och låt riset koka under tättslutande lock i ca 15 minuter.
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Naanbröd Mini 260g 4-p Santa Maria