Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomatsås | ||
4 dl | Tomatjuice | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 tsp | Torkad oregano | |
1 tsp | Strösocker | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tsp | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Olivolja | |
4 pc. | Färdiga pizzabottnar | |
Topping | ||
0,5 dl | Soltorkade Tomater | |
2 dl | Blandade oliver | |
0,25 pc. | Oregano - färsk | |
100 g | Grillad paprika | |
400 g | Halloumi |
Börja med tomatsåsen. Finhacka vitlök. Fräs vitlöken i olivolja i en kastrull. Häll i tomatjuice, oregano, tomatpuré, socker, salt och peppar. Låt allt sjuda i 15–20 minuter under omrörning. Ställ kastrullen åt sidan.
Sätt ugnen på 250°. Skiva paprika och halloumi.
Fördela såsen på pizzabottnarna men lämna kanten fri. Lägg på paprika, soltorkad tomat och oliver. Toppa med halloumi.
Grädda i 6-8 minuter för att få en riktigt krispig pizza med fin färg.
Toppa med oregano och servera direkt.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria