Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Widellsåsen | ||
5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 dl | Kalvfond Buljong | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
Lamm på Gotländsk vis | ||
1 pc. | Färsk timjan | |
1 kg | Lammstek | |
1 tbsp | Japansk soja | |
1 dl | Olivolja | |
5 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Honung | |
500 g | Vanliga morötter |
Sätt ungen på 175 grader. Stick små hål i lammet och tryck i vitlöksklyftorna. Smörj in lammet ordentligt med marinaden, lägg på en bädd av morötter, vitlök och timjan. In med kötttermometern och ta ut när den visar 64 grader. Lägg på vilning i folie.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel