Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar | |
3 tbsp | Majonnäs | |
0,75 pc. | Dill - färsk | |
1 pc. | Citron - Eko | |
200 g | Surdegsbröd | |
0,5 pc. | Rödlök | |
25 g | Smör | |
240 g | Handskalade Räkor | |
4 tbsp | Creme Fraiche Naturell | |
40 g | Löjrom | |
3 krm | Salt |
Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka dill.
Sila av räkorna.
Blanda räkor, rödlök, dill, creme fraiche och majonnäs i en bunke. Tillsätt rivet citronskal och ca 1 tsk citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Skär bort kanterna från 4 brödskivor. Stek brödskivorna gyllene på båda sidor i smör i en varm stekpanna.
Lägg brödskivorna på fina tallrikar och toppa med skagenröra, löjrom och en dillkvist. Servera en citronklyfta vid sidan av.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt